View Single Post
Stary 04-12-2010, 12:19   #2665
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

oczywiście nie posłuchałem dobrych rad i pojechałem przez PolskęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wyjechałem z Wrocka o 15.....w szczecinie byłem o 3 w nocy....Horror i na samym finiszu....dopadła mnie śnieżycaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
HORROR....

Ale dojechałem i teraz muszę jechac gdzieś na warsztat bo jakiś plastik mi się z tyłu urwał pod autem od tego ciężaru śniegu i pewnie zaraz gdzieś go urwę więc ruszam na poszukiwanie warsztatuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a później na łyżwyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pzdr

Adam

p.s. gdyby zrodził się przypadkiem jakiś pomysł na dziś lub jutro napiszcie smsa na 692233903 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AdamJ. jest offline   Odpowiedź z Cytatem