Odp: wogóle nie odpala
poszukałem i znalazłem o tym boosterze, tylko że ja nie mam żadnych objawów które by wskazywały na to że jest uszkodzony a te obroty to mogła byc wina tego że noge na gazie miałem(teraz mi sie to przypomniało) ale dla pewności moge sprawdzic. chociaz cos mi w głowie swita że mój mechanik mi chyba to kiedys robił bo wtedy mi strasznie kopcił moc miał praktycznie żadną, turbina się nie załączała i na dodatek spalanie duże mogło to być to, mowił jak to sie nazywa ale niestey pamieć jest ulotna. Teraz się zastanawiam nad tym zapowietrzaniem się, bo wcześniej jak go odpałiłem to jeździłem czały dzień i odpalał odrazu wystarczyło że postał w nocy i rano znów problem. Może tym razem się też zapowietrzył w koncu mi te gumowe przewody popenkały i jeszcze mnie ta pompka reczna zastanawia bo raczej nie powinno byc widac tych pęcherzyków powietrza. Chyba będę musiał zainwestować w zestaw naprawczy i filtr paliwa w koncu nie wiadomo kiedy go poprzedni właściciel zmieniał a ja i tk juz prawie 10 tys km nim zrobiłem. Jeśli macie jakies propozycje to piszcie będę sprawdzał pokolei.
|