Ludzie, coście sie tak czepili ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla każdego jest co innego. Ty Andrzej widziałem w Twoich postach ze kupiłeś sobie nawigacje witson za 1800 na allegro. I tak trzymaj, skoro to ci odpowiada. Ja kupiłem Navi-media w serwisie Forda i jestem zadowolony. A teraz cie zaskoczę : ) kolega ma warsztat caraudio i zna rożne nawigacje do Forda - i orginalne, i nawimedia i inne. I to że kilka urzadzen pasuje do tego samego auta - WCALE nie oznacza ze sa takie same, a nawet PRAWIE TAKIE SAME - bo jak wiadomo PRAWIE robi wielka różnice
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tak jak byś powiedział że skoro Porsche 911 i Maluch mają silniki z tyłu, napęd na tył, oba są dwuosobowe i "coupe" - to po co przeplacać za Porsche ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Navi-media to klasa - wiem co mowie, bo mam poltora roku, i 2 kumpli ( VW i Mazda ) też ma trochę krócej. Chcesz jakości, płacisz i wymagasz, chcesz niskiej ceny, kupujesz coś od czego nie możesz wymagać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdro dla Fordowców
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.