Witam wszystkich Smile
Za miesiąc XIX Finał WOŚP. Zamarzyło mi się aby w tym roku nasza strefa wzięła czynny udział w tym wydarzeniu, biorąc przykład z Wrocławia i Lublina. Smile
Na czym miało by to polegać?? Na tym że pomagamy przy Finale w Ostródzie (na chwile obecną nie ma jeszcze sztabu, ale mam nadzieję że to kwestia kilku dni).
Jaka pomoc?? Zbieramy chętnych, którzy przyjeżdżają swoimi super Mondziakami pod halę sportową w Ostródzie (tam jest zawsze sztab) i robimy różne konkurencje dla mieszkańców. Czekam na Wasze propozycje: moja to np. slalom samochodem między słupkami po zaśnieżonym parkingu Smile
Temat trzeba ogarniać już teraz, ponieważ zależy mi na tym, aby osoby biorące udział w tej akcji miały oficjalne identyfikatory WOŚP.
Czekam na Wasze zgłoszenia i wszelakie propozycje, jak można wesprzeć sztab w Ostródzie wink
Post skopiowałem z MKP
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem jego autorem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.