View Single Post
Stary 07-12-2010, 18:13   #531
pupek86
ford::advanced

Model: Mondeo mk5 vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190 KM
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Ogólny z Warmii i Mazur

Witam wszystkich Smile

Za miesiąc XIX Finał WOŚP. Zamarzyło mi się aby w tym roku nasza strefa wzięła czynny udział w tym wydarzeniu, biorąc przykład z Wrocławia i Lublina. Smile

Na czym miało by to polegać?? Na tym że pomagamy przy Finale w Ostródzie (na chwile obecną nie ma jeszcze sztabu, ale mam nadzieję że to kwestia kilku dni).

Jaka pomoc?? Zbieramy chętnych, którzy przyjeżdżają swoimi super Mondziakami pod halę sportową w Ostródzie (tam jest zawsze sztab) i robimy różne konkurencje dla mieszkańców. Czekam na Wasze propozycje: moja to np. slalom samochodem między słupkami po zaśnieżonym parkingu Smile

Temat trzeba ogarniać już teraz, ponieważ zależy mi na tym, aby osoby biorące udział w tej akcji miały oficjalne identyfikatory WOŚP.

Czekam na Wasze zgłoszenia i wszelakie propozycje, jak można wesprzeć sztab w Ostródzie wink

Post skopiowałem z MKP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem jego autorem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pupek86 ; 07-12-2010 o 18:19
pupek86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem