Cytat:
|
jakie masz sterowanie turbiny? podciśnieniem czy sterownik elektryczny? jeśli nie wiesz to zrób zdjęcie komory silnika stojąc przed samochodem i je wklej tutaj.
|
Tak jak obiecałem dzisiaj wklejam zdjęcia tego co się dzieje u mnie pod maską tak dla potwierdzenia.
Podłączałem od razu samochód pod komputer i nie wyskoczyły żadne kody błędów, nie było nawet poprzedniego P0249. Ale za to był w zamrożonych ramkach stary błąd który był od zawsze P0018 ("Korelacja ustawienia wału korbowego - ustawienia wału rozrządczego [zespół 2 czujnik A]") Samochodu jeszcze nie udało mi się uruchomić ponieważ musiałem odłączyć akumulator do podładowania bo przedwczoraj próbując go uruchomić rozładowałem baterię doszczętnie.
jendrekmak a wymontowywałeś kiedyś turbosprężarkę z swojego mondka?? Podobno trzeba uważać tak jak ze świecami ponieważ można bardzo łatwo pourywać śruby mocujące?? Podpowiedz mi proszę co i jak po
kolei żeby ją zdemontować.
ORAZ BARDZO CI DZIĘKUJĘ
JENDREKMAK BO Z TEGO CO ZAUWAŻYŁEM TO ZA KAŻDYM RAZEM W KAŻDYM MOIM POŚCIE TO TY MI POMAGASZ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. MAM NADZIEJĘ ŻE KIEDYŚ TO JA TOBIE BĘDĘ MÓGŁ W CZYMŚ POMÓC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.