View Single Post
Stary 08-12-2010, 21:49   #1567
Rijndael
ford::professional

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
..blebleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....to nie mod a sposób eksploatacji ma wpływ na docieranie...
Ta, jasne, dużo większy moment na niskich obrotach nie ma w ogóle żadnego wpływu na docieranie, ani, ani. Nie mówiąc już o tym, że samo hamowanie niedotartego auta to bardzo zły pomysł.

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z resztą ja mojego zachipsowałem przy przebiegu 300km na 175KM...krótko potem na 180..teraz ma 100tkm i pracuje wzorcowoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozebrałeś go na części i sprawdziłeś, czy rzeczywiście jest w idealnym stanie? Silnik pracuje wyczuwalnie gorzej zwykle dopiero gdy już się zaraz będzie nadawał tylko na złom...
Rijndael jest offline   Odpowiedź z Cytatem