Cześć Wszystkim !
Od dwóch tygodni jestem szczęsliwym (jak narazie ) posiadaczem Forda Mondeo MK4 2,2 TDCI 175 km ... nowy z saolonu, konfigurowany przez kogoś ale nie odebrany , wiec po dobrej cenie wypuścili go do sprzedaży wiec sie skusiłem. Długi czas myslalem o passacie ... ale naczytalem sie wielu złych opini i wypadło zupełnie przypadkiem na Forda. Jak dla mnie auto rewelacja. Silnik bardzo cichy , dynamiczny ... moc przy tak duzym i ciezkim aucie jest idealna - nie czuje sie ze jedzie sie takim duzym autem jezeli chodzi o przyspieszenie , komfort - jak najbardziej tak. Na ten moment okreslam to auto jako limuzyna coupe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W przyszłosci może dam mu chipa - ale nie wiem jak to sie ma do gwarancji , czy serwis Forda - na gwarancji moze chip założyc ?
Nie robie wielu kilometrów rocznie , ale dla tej dynamiki, ciszy i oszczedności paliwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie żałuje swojego wyboru. Pozdrawiam Wszystkich Mondeo`wców - jeżeli ktoś ma ciekawe uwagi na temat tej jednostki napedowej - chętnie posłucham i sie zastosuje.