Cytat:
ja osobiście sprawdziłbym mase na silniku i ta która idzie od akumulatora ....
Poprzeczyszczać styki a jakby nie pomogło to dalej bedziemy dumać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przeglądając juz kilka podobnych tematów spotkałem się z podobnymi sugestiami dotyczącymi podobnych przypadków. Jutro sie za to zabiorę i zobaczymy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślę, że może i to być to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Martwi mnie tylko jeszcze jeden objaw, ostatnio samochód stał pod uczelnia 2h, wyjechałem i mi zgasł na benzynie (zdarza się na niskich obrotach na benzynie, na LPG nie), próbowałem natychmiast odpalić i zero reakcji. Mam tylko nadzieję, że może jak była ostatnio wymiana to po prostu się końcówki kabli gdzieś jeszcze pobrudziły bardziej.
Niebawem dam znać jak i co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.