View Single Post
Stary 10-12-2010, 00:17   #29
Focusik2002
ford::average

Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Wigilia 2010 w strefie zachodniopomorskiej

Cytat:
Napisał dzimi75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę mnie do tej elitarnej grupy dopisać przyjadę poznać kolegów z FCP Zach-PomGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.I jak to w Wigilie podzielić się opłatkiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i poprosze o adres bo to rondo Hakena nazwa mi nic nie mówiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znam troszkę szczecin koło czego to jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
Ja to koledze lepiej wyjaśnie , mijasz Płonie , jedziesz szosą stargardzką zjeźdzasz na autostrade w kierunku Kołbaskowo/Berlin na nastepnym zjeździe zjeźdzasz , jedziesz z górki , dojeźdzasz do skrzyżowania i w prawo , na skrzyżowaniu ze światłami w lewo i cały czas prosto prosto aż wkońcu dojedziesz do ronda Hakena i zobaczysz po lewej stronie napis Silver . Pozdro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Focusik2002 jest offline   Odpowiedź z Cytatem