Temat: [Fiesta 1995-2001] felgi z KA i ET
View Single Post
Stary 10-12-2010, 16:57   #5
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Domyślnie Odp: felgi z KA i ET

Kolego takie same felgi , kropka w kropkę mam na swojej fieście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jeżdżą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a rozmiar opony to 165/70 R13Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a czy warto hmm, na stronce oponeo rok temu wyczaiłem NOKIANY (jaki to był model ,ale ten najtańszy) za 100 zł sztuka czyli 400 zł oponki transport gratis, felgi kupiłem od wulkanizatora za 100 zł czyli za 500 zł miałem nówki oponki plus felgi czarne takie jak chciałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wejdź sobie w mój profil i odszukaj mój temat "fiest fiesta" i tam masz zdjęcia mojej fiestki na oponach letnich(i to są te felgi za 100 zł) ,a na zimowych jeszcze nie ma fotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez m_g ; 10-12-2010 o 17:02
m_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem