U mnie tez teraz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.leje już
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale deszcz nie straszny w porównaniu z tym co mi się dziś przydarzyło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Pojechałem z rodzicami na zakupy do Piły zęby tego było mało nic nie kupiliśmy wróciliśmy do Wałcza i w Wałczu zrobiliśmy zakupy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Podwoziłem rodziców do domu wysiedli spokojnie a samochód zgasł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.najciekawsze było to ze światła miałem a jak przekręciłem na zapłon zero kontrolek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ciemno deszcz leje i co dalej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.wszystkie światła są w środku na zewnątrz ale nie pala się kontrolki i zachodziłem w głowę co możne być odłączyłem akumulator na kilkanaście minut i nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.niech ktoś zgadnie co było?
Dla tego co zgadnie stawiam dobry browar na Spocie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.