View Single Post
Stary 11-12-2010, 18:02   #674
dzimi75
ford::advanced

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0TDCI 140 KM
Rocznik: 2011.10
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

U mnie tez terazGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.leje jużGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale deszcz nie straszny w porównaniu z tym co mi się dziś przydarzyło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Pojechałem z rodzicami na zakupy do Piły zęby tego było mało nic nie kupiliśmy wróciliśmy do Wałcza i w Wałczu zrobiliśmy zakupy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Podwoziłem rodziców do domu wysiedli spokojnie a samochód zgasłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.najciekawsze było to ze światła miałem a jak przekręciłem na zapłon zero kontrolekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ciemno deszcz leje i co dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.wszystkie światła są w środku na zewnątrz ale nie pala się kontrolki i zachodziłem w głowę co możne być odłączyłem akumulator na kilkanaście minut i nicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.niech ktoś zgadnie co było?
Dla tego co zgadnie stawiam dobry browar na SpocieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzimi75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem