Odp: brak hamulca prawy tyl
dziekuje za odpowiedz wojtekjanus
ok
z powodu zacinania sie recznego udalem sie do mechanika w celu wiadomym
wymienil mi linke i szczeki powiedzial mi ze sie nie nadawaly i reczny zrobil i jest ok
to ze nie bylo noznego wyszlo na jaw w czasie robienia badan /malo jezdze i nie wiedzialem ze go nie ma na tym kole/ wiec udalem sie do niegopo porade co z tym zrobic podniosl osiolka pokrecil kolem niby powinno byc
pojechalem na rolki i lipa no to dzis zdjalem kolo sam i poogladalem to wszystko
na oko wszystko sucho i pracuje jak trzeba zdemontowalem szczeke gdzie jest samoregulator niby ok ladnie i czysto to wyglada pojechalem na rolki i nic !!! wpadlem na pomysl aby sprobowac to odpowietrzyc i sprobowalem i poszlo pedal wpada w podloge ale z odpowietrznika wulkanu nie bylo tak na 3 cm siknelo powtorka kilka razy i na snieg na test nie ma!! lewe jest ok a prawego dalej nie ma juz na rolki nie pojechalem bo nie ma po co
sam nie wiem co o tym myslec aha samoregulator wyglada ok zabki sa ladne i nie widac sladow zuzycia
reczny lapie prawidlowo 3 zabek
jezeli mechanik zlozyl prawidlowo wszystko to jak samo po nin chyba ze on sie na czyms pomylil ale nie sadze wyglada wszystko ok!!
Ostatnio edytowane przez moletto ; 11-12-2010 o 19:27
|