Odp: Nastapol Łódź uwaga zdziercy
Co do Nastapolu to nie proponuję tam zbieżności ustawiać. Jakieś dwa lata temu chciałem to zrobić a że mam blisko i ceny są do siebie mniej więcej zbliżone to pojechałem do Nastapolu. Dodam że wtedy jeździłem Daihatsu Charade. Oddałem auto i usiadłem przy stoliczku. Miało to trwać jakieś pół godziny max. Trwało ok. godziny i kiedy zostałem poproszony do zapłaty Pan mi rzuca kwotę 150 zł a umawialiśmy się na 70zł. O nie myślę sobie, bujać to my ale nie nas. Pytam skąd ta kwota. Usłyszałem odpowiedź, że mechanik tutaj wpisał, że była cała geometria z tyłu do ustawienia i on przez to nie mógł zbieżności z przodu ustawić. Spojrzałem na wydruk z geometrii i mu powiedziałem że dwie wartości są poza normą - niewiele ale są. To jak ten biedak mimo tego to ustawił. Rzekłem krótko, że za resztę niech sobie mechanik dopłaci, bo o takich rzeczach informuję się zanim się do tego zabiera. Swoją drogą proponuję zmianę mechanika. Sprawa oparła się o kierownika i zapłaciłem tylko 70 zł. Bardzo nieprzyjemnie sobie pogadaliśmy i od tamtej pory nawet na przeglądy do nich nie jeżdżę.

"Wszystko co najlepsze jest w ludziach"
"Mózg jest jak spadochron, działa jak jest otwarty"
|