Temat: [Mondeo 2000-2007] P0249 Elektromagnes zaworu B upustowego
View Single Post
Stary 14-12-2010, 11:55   #18
bambucza
ford::average

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: P0249 Elektromagnes zaworu B upustowego

Cytat:
Napisał jendrekmak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A jak tam we Wrocku. poprawili w tym sezonie drogi? dawno nie byłem. ostatnio na wiosnę
Jeszcze raz dziękuje za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. drogi we wrocławiu troszeczkę się poprawiły ale jeżdżąc codziennie na lotnisko radziłbym uważać bo kończą tam obwodnicę i co chwilę jest zmiana organizacji ruchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nooo i przy tej samej ulicy mamy chyba jedyne RONDO na które wjeżdża się z drogi podporządkowanej i również zjeżdżając z tego też ronda trzeba też ustąpić pierwszeństwa, prawdziwy ewenement Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zaraz pojadę po ten czujnik, akumulator właśnie mi się ładuje, jak przyjadę ze sklepu to powalczę z tym czujnikiem wału korbowego. Jeżeli to będzie czujnik położenia wałka rozrządu to będę wtedy uszczęśliwiony bo przynajmniej uruchomię samochód i będę mógł sobie sam na spokojnie zrobić (wykręcić) turbosprężarkę na jednostce bo tam mam do tego narzędzia i warunki, mam nadzieję że się uda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bambucza jest offline   Odpowiedź z Cytatem