Miałem podobny problem świeciło się gasło przy następnym starcie patrzyłem miernikiem miał różne zachwiania ale jako tako ładował te 13.1 potem było gorzej aż zgasło praktycznie wszystko dojechałem do jakiegoś elektryka na radarowej w warszawie ( taki dziadzio w garażu pod domem ze stromym zjazdem) Stwierdził że odda do regeneracji czekałem 3 dni bo ciągle jakieś problemy miał, wkońcu krzyknął 450 i 2tyg gwarancji i dał jakiś kwitek, dałem 350 i powiedziałem że jak sie nie zepsuje to dorzuce, to chodził równe 24h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy powrocie z pracy koło jego kanciapy zaświeciło się znów ładowanie zostawiłem w pruszkowie u elektryka i wymienił na zamiennik jakiś nowy żekomo, doczytał się z kwitka że to była impregnacja uzwojenia - jak pamiętam ze szkoły oznacza to zamoczenie w oleju i tyle. Wracając do wymiany po wymianie zaczeły delikatnie skakać obroty jak jest zimny w KTS pokazuje raz błąd raz nie ale ładuje dobrze nie mam problemów, skakanie nie jest od wtrysków bo poszedł jeden była regeneracja i dalej skaczą, ale póki jeździ nie przejmuje się.