Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
Witam
Chciałbym pochwalić się swoją ostatnią wizytą w AGF WRÓBEL w Mysłowicach.
Nadmienię, iż z serwisami Forda na Śląsku i w Zagłębiu z racji różnym modeli służbowych i prywatnych miałem już nie jeden raz do czynienia.
Boss i Multexim to fabryki - kasa i następny (nie w moim guście). Szumilas jakoś mnie nie przekonał, delikatnie mówiąc. Citycar Katowice raczej słabiutko. Jako że mieszkam w Sosnowcu został mi jeszcze Wróbel Mysłowice. Byłem tam kiedyś ( chyba w 2008 ) ale musiałem wracać po usłudze i się nie popisali, ogólnie niemiło i niefachowo. Zdecydowałem się teraz zatem zmuszony koniecznością wykonania przeglądu sugerować ceną. Najtaniej Wróbel - trudno więc jadę myślę sobie najwyżej ich przypilnuję.
Wita mnie gość prawie w progu, zapewnia szybką obsługę, przyjmuje auto na recepcji, proponuje olej Castrola, samochód zastępczy - wywalam gały o co chodzi. Nawet dyskretnie w poczekalni sprawdzam w necie czy to na pewno to samo miejsce, ale facet czekający na samochód potwierdza, że bardzo się tu poprawiło i mają dobrych mechaników. Mechanik wykonuje szybko przegląd, płace ustaloną cenę i jestem w ciężkim szoku. Normalnie metamorfoza !!! Ale faktycznie nie kojarzyłem żadnej twarzy z poprzedniej wizyty, a mam w miarę dobrą pamięć wzrokową (nawet jednego gościa poznałem, że pracował wcześniej w Multeximie). Osobiście jestem zachwycony bo przeglądy i tak gdzieś trzeba robić, a Multexim i Boss mi nie leżą.
PS. Jest to mój pierwszy post więc sory za jakieś wpadki
|