Cytat:
|
nie polecam tych miejsc bo tam nie wiedzą jak podłączyć kabli wysokiego napięcia. pewnie nie zgodziliby się na przyniesienie własnego oleju. ja o ile zrobię maglownicę to na olejek jadę do pana Tomka na nowodworską. tam też mój kolega jeździ focusem. cena wymiany oleju to 40zł. filtr 20zł. olej tak samo mam swój
|
Kolego nie wiem czemu wypowiadasz się na temat ASO Forda we Wrocławiu jak nie masz bladego pojęcia w jaki sposób one działają.
Co do własnego oleju możesz go przynieść, ja do samochodu służbowego leje u nich olej GM 5W30 i jeszcze ani razu nikt nie powiedział mi złego słowa. Tak samo jest w Germazie jak i Pol-Motorsie. Nigdy nie miałem problemu z jednym jak i z drugim serwisem. Zawsze miła fachowa obsługa zarówno na przeglądzie jak i podczas naprawy gwarancyjnej.
Zawsze po wykonaniu czynności serwisowych po kilku dniach dzwoni sekretarka z serwisu i pyta o to czy byłem zadowolony z wykonanej usługi.
Uważam że jest to bardzo sympatyczne bo jeżeli coś mnie boli to mogę jej to powiedzieć. Osobie która mnie obsługiwała wystawia się ocenę w skali od 1-5 to wszystko wpływa na system premiowy tych panów.
Złego słowa o ASO Forda we Wrocku powiedzieć nie mogę, co nie zmienia faktu że samochodu po gwarancji bym tam nie serwisował - redukcja kosztów.