można się załamać jak się czyta ten post; ciekawe czy użytkownicy Zefiry, czy Turano też mają równie długą listę; notabene fajnie byłoby zrobić jakieś podsumowanie usterek, bo materiału zdaje się jest sporo; może jak się powrzuca usterki w poszczególne kategorie nie będzie to wyglądało tak strasznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do moich usterek; kupiłem maxa jak miał 67tys, obecnie 91tys.
- co pół roku żarówka h7
- tradycyjnie tylnia klapa bagażnika
- alternator, wymieniłem na nowy - po negocjacjach z ASO 700pln; twierdzili że jakaś cewka i nie da się jej naprawić, ale jaka jest prawda tylko oni wiedzą;
- akumulator - po negocjacjach z ASO 500 pln (teraz wiem że negocjacje te były nieudane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- łożysko - ok 420 pln z robocizną (nie ASO)
- prostowanie alufelg 400 pln za wszystkie (nie ASO)
Obecnie coś mnie ściąga na prawo; zbieżność, felgi, opony ok, więc może jakieś końcówki drążków czy coś...
Słyszę delikatnie jakby jakiś piach dostał się z przodu - to przy niskich prędkościach, nie mam pojęcia co to jest; póki co jeździ;
Przy ok. 100tys. mechanik zalecił mi wymianę rozrządu, w ASO mówili o 160tys., ale może dla świętego spokoju zrobię to przy stówcę;
to chyba tyle; poprzednio miałem 7 lat corsę B z 1996 r. i prawdę powiedziawszy przez te wszystkie lata nie miałem tyle usterek co przez 1,5 roku z maxem; ech te nowoczesne pojazdy ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.