Temat: [C-MAX 2003-2007] Typowe Awarie
View Single Post
Stary 22-12-2010, 19:32   #127
kenji
ford::advanced

Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Typowe Awarie

Wojciech, żarówka, akumulator, alternator, felgi to typowe usterki często występujące we wszystkich autach. Ja przez 3 miesiące szukałem kolejnego auta dla siebie i po zapoznaniu się z kilkoma forami internetowymi różnych marek miałem większy mętlik niż przed. Już zastanawiałem się czy nie kupić takiego samego auta jakiego się pozbywałem tylko w lepszym stanie bo miałem główne usterki obcykane. Uspokoił mnie mechanik u którego serwisuje auta od 7 lat. "Wszystkie auta się psują" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście jedne bardziej inne mniej ale poza kilkunastoma wyjątkami (np a6 2.5tdi po 300tkm) nie można stwierdzić które.
Aha, napiszę tak pocichu żeby fani fcp nie słyszeli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., nie jestem fanem żadnej marki, szukałem tourana, zafiry, mazdy3, golfa 5 no i c-maxa, na którego padło.
Koniec OT.
Co do tematu, c-max z podpisu, wymieniana przednia szyba przez poprzedniego właściciela, powodu nie znam. Czujnik parkowania tył (takiego już kupiłem). Żarówka h7 po przejechaniu może 300km. Niedługo czeka mnie pewnie wymiana lipnego wypełnienia nadkola prawy przód bo zrobiła się 10cm dziura.

Ostatnio edytowane przez kenji ; 22-12-2010 o 19:42
kenji jest offline   Odpowiedź z Cytatem