Temat: [Mondeo 2000-2007] TDCi 2,0 115 km stuka na IV biegu
View Single Post
Stary 23-12-2010, 14:03   #5
matey
ford::amateur

Model: Mondeo
Silnik: 2,0 diesel
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: TDCi 2,0 115 km stuka na IV biegu

Cytat:
Napisał dzimi75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja dzis to przetestuje u siebie te obroty ja zmieniam około 2500 kazdy bieg i jest okiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiec dzis sprawdze twoje obroty jak bede jechał gdziesGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.a pózniej opisze czy sie cos takiego dzieje u mnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego patrzałem dzis u mnie nawet przy 40na/h nie ma takich objawówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trudno poszukam dalej, dzieje sie tak juz po rozgrzaniu silnika czyli po lekko 30-40 km przejechanych
Dzieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
matey jest offline   Odpowiedź z Cytatem