Cytat:
|
Witam. kupiłem nie dawno s-maxa i mam pytanie czy da się zastąpić radyjko przedstawione na lewym zdjęciu tą nawigacją. Widzę że kształt jest dokładnie taki sam, tylko chodzi mi o instalację. A może wystarczy tylko podpiąć? Orientuje się ktoś.
|
Cytat:
A nie lepiej takie cos http://cgi.ebay.co.uk/2-Din-DVD-GPS-...item3cb2d453d0 ja zamontowałem takie cackoi powiem ze smiga wszystko ładnie do tego jeszcze zakupiłem kamerke cofania i narazie jestem zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witam kolegow, mam male ale wazne pytanie,na jednym ze zdjec kolega marqs24 pokazuje standardowe radio o wymiarach 23x12cm a kolega garet119 pokazuje radio kupione na ebay.uk ,inne, to o lekko owalnym ksztalcie i tu moje pytanie... dostalem w prezencie to cd/dvd/satnav w jednym o owalnym ksztalcie a mam to o wymiarach 23x12cm co zrobic zeby je zamienic miejscami ? Co musze wymienic, i jesli ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow ma numery czesci forda albo dokladna nazwe czesci to bardzo prosze o pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.