Ta Audica to Rs6 w starszej budzie , seryjnie ma 4.2 TFSI , widlasta ósemka , 480 KM , 580 NM pod machą robi swoje i dla takiego autka takie ścigacze to pikuś a jak widlasta ósemka pociągnie razem z tymi 480 KM i 580 NM wyrywa z fotela , ja jeździłem tą nowszą wersją 2009r. ale z silnikiem teraz UWAGA 5.2TFSI , (widlasta dziesiątka)z 600 KM silnikiem i teraz pełna powaga z 720 NM , te auto wręcz nie jechało tylko się kapultowało do przodu , każde muśnięcie pedału gazu to takie uderzenie wręcz , przy 80 KM przy redukcji na sportowym trybie ESP mi się załaczało , godzine nim pojeździłem i wiecie co wam powiem nie chciałbym mieć na codzien takiego auta , spalanie w mieście wychodziło mi od 23 L /100 KM do 27 L/100 KM w mieście ( przy bardzo wolniutkiej jeździe ) , każde muśnięcie pedału gazu powodowało takie wręcz wbijanie w fotel , może dało by się do tego przyzwyczaić po dłuższym użytkowaniu samochodu , Hamulce ( Bajera , cud , miód i orzeszki ) ale to nie jest samochód na nasze Polskie drogi i przynajmniej PKT karne musiały by byc podwyższone z 24 PKT do 100 PKT albo i nawet lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , bo jak przez chwile nie patrzyłem w licznik myślałem że jade 50 KM/h a jechałem 120 Km/h .