W tym poście nie mam nikogo konkretnego na myśli.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Zdjęcia w sygnaturce dostępne są tylko dla klubowiczów.
|
Może emotikony też dla klubowiczów. Albo lepiej wymyśliłem - niech tylko klubowicze mogą pisać posty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To pierwsze z (kilku, nawet kilkunastu różnotematycznych) forów na którym spotkałem się z takim zwyczajem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale co ja wiem, nie bywałem w świecie
Cytat:
Cytat:
|
Napisał jedros1
Zobacz post No to pięknie...... Czuję się teraz gorszy..... Klubowicz ma full a user mini dostęp..... Fajnie , dobrze wiedzieć
|
Zauważ jedno że klubowicze płacą składkę na utrzymanie clubu a co za tym idzie utrzymują serwer na którym jest masa wiadomości dla wszystkych użytkowników forum, mają więc większe "przywileje"
|
Czyli tak ekskluzywnie, tak vipowsko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ciekawe o ile wzrosły dochody z "abonamentu" na sygnatury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może jakieś pakiety na grafiki jednolinijkowe albo choć na monochromatyczne
A co komu szkodziło ? Komuś to przeszkadzało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś czuł się niedowartościowany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może jego posty nie miały się czym wyróżniać na forum, to teraz przynajmniej wyróżniają się sygnaturą? Co nie napisze, to dowygląda?
Teraz jest jak na koreańskim forum. Są równi i równiejsi. I widać kto jest równiejszy. Tak to odbieram.
Poza tym, linkowane w sygnaturach zdjęcia nie obciążają serwera klubowego i nie pochłaniają limitowanego transferu.
Ale jest więcej koreańskich kwiatków. Choćby ograniczenie do 10 grafik w poście. Żeby było śmiesznie, wliczają się do tego również emotikony (notabene, w tym poście osiągnąłem bez trudu limit grafik). Może to wina "silnika forum" ? Oceniając możliwości jakie oferuje użytkownikom
vBulletin (który jest silnikiem tego forum), pod względem funkcjonalnym i bajerów jakoś nie powala. Ba, nawet nie zaskakuje ani nawet nie robi wrażenia. W porównaniu z darmowym silnikiem
phpBB nie widać żadnej z niego korzyści (choć
vBulletin jest płatny). Nie porównuję go już do
IP.Board.
phpBB oferuje dużo więcej funkcji dostępnych użytkownikom z którymi się spotkałem, np. sam przeskalowuje grafiki, umożliwia wrzucanie playera z YouTuba i kilka innych. Może
vBulletin jeszcze nie pokazał na co go stać? Ale po co nam taki silnik z którego nie ma pożytku.
Przepraszam, jeśli ktoś czuje się dotknięty.
Chcę po prostu powrotu sygnatur dla wszystkich i przydatnych funkcji dla userów