View Single Post
Stary 31-12-2010, 19:07   #51
trafal
ford::advanced

Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCI: 115/153 PH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Mój nowy IC do Mondeo Mk3

Problemów większych nie było z montażem. Szwagier zdjął zderzak, flexem lekko podciął wieszaki plastikowe które odbijały od pionu IC, dorobił małe dystanse z nakrętek i obciął z jednej strony gumowy wąż. Nowy IC mieści się idealnie w zderzaku. Na twarzy szwagra pojawił się lekki uśmiech jak zobaczył napis na górnym deklu IC'ka - (cyt. "komu się kur...czątko chciało bawić się jeszcze w robienie napisów - pełna profeska - hehehe - pełny wiejski tuning" - cóż otworzyłem kolejnego browara usiadłem wygodnie i poprosiłem delikatnie szwagra o powstrzymanie się od uszczypliwych uwag w kierunku forda gdyż zrobiłem właśnie kolejnego browara i mogę pośmiać sie z jego marnej astry 3 z fiatowskim silnikiem 1.9 cdti 120 PH). Samochodzik daje rade na trasie i kierowca nie pęka że ktoś pancerwagonem go śmignie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Noga w podłogę i szary wiruje pył, śnieg lub co kto woli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Teraz po powrocie ogarnę się i umawiam się na hamownie. Pozdrawiam

http://www.motostat.pl/user_images/25125/icon1.png
trafal jest offline   Odpowiedź z Cytatem