Cytat:
|
Byla akcja serwisowa na te "czujniki". Z tylu jest kostka elektryczna, która korodowała i ABS głupiał.
|
W związku z tym faktem spróbuję się podpiąć pod gwarancję i nie odpuszczę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Żarnika xenon to Ci nie wymienią na pewno (tzn. na gwarancji). Jak zobaczysz ceny żarówki xenon do mkIV w ASO (ok. 800 zł / sztuka) to pobiegniesz szybciutko na allegro i kupisz takie same żarówki za 200 zł. Wymiana samodzielna jest możliwa, starter nie wymaga aktywacji w komputerze.
|
Ha ha wiem, i dlatego kupiłem dwie sztuki na Alledrogo, do tego dwie szt H1 i wymieniam sobie to sam za jakąś godzinkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Tylko że jak chcesz zrobić 100-150 tyś w dwa lata
|
Wydłużona gwarancja jest max do 200tys więc i tak nie obejmie całego czasu użytkowania. Ale do połowy 2012 powinno dać radę.
Cytat:
|
..ciekawe czy można przywozić swoje mat. eksploatacyjne....tak jak ja to robię w trakcie 4-ro letniej gwarancji...
|
O tak! Już widzę, jak AutoBoss idzie mi na rękę
Dziś się umówiłem na wyklejanie wszystkich szyb, montaż ukrytego włącznika i wytłumianie drzwi, skoro i tak będą rozbebeszone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zaczęły się "inwestycje"
Na koniec dodam, że mimo małej ilości porad (sądziłem, że może wypłyną jakieś mogące niebawem nastąpić usterki), raczej zdecyduję się na wydłużenie gwarancji. Jak to mówią, licho nie śpi