Temat: [Galaxy 2000-2006] Wymiana i adaptacja zegarów
View Single Post
Stary 05-01-2011, 23:23   #18
buro
ford::beginner

Imię: pawel
Model: EDGE SEL
Silnik: 2,0 ecobust
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wymiana i adaptacja zegarów

Do muflon 137
nie obrazam sie, tylko faktycznie moglo tak zabrzmiecGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale do sedna-jestem po ustawieniu inspekcji-wlasciwie to byly ustawione, nie wykasowaly sie ale ustawilem na nowo wg Twojej rady i dalej d..., bez zmian.Zastanawia mnie teraz, ze na starych zegarach wyskoczla mi wymiana oleju, wymienilem olej ale nie wykasowalem inspekcji z lenistwa, po wstawieniu nowych dalej wyswietlal sie napis o wymianie i tu moje pytanie skad nowe wiedzialy o tym ze trzeba zmienic olej jak inspekcje zmieniamy/kasujemy w zegarach.I pojdzmy dalej w moich eksperymentach-podczas testu nie slysze pisku tego z zegarow oraz nie ruszyla wskazowka predkosciomierza-zrobilo to sie przed moja zabawa z inspekcjami.Temperatura, obrotomierz i poz.paliwa chodzi.
Kurde namieszalem cos, moze faktycznie to ten eprom cos nie halo, w sumie to i tak jestem na plus bo auto jezdzi.
Jak czytam moje wypociny bez polskich znakow to mi sie scyzoryk otwiera SORRY ale na prawde padla mi klawiatura.
buro jest offline   Odpowiedź z Cytatem