Ja mam od roku Automaxi w kolorze srebrnym, coś koło 450 zł.
Jest ok, korzystam z niego dwa razy w roku i nic więcej nie jest mi potrzebne. Raz ustawiony rozstaw uchwytów i późniejszy montaż zajmuje 10 min.
Boxa mam wykorzystywanego przechodnio w rodzinie, jakiś Passat, dosyć spory. Taż mi wystaracza, jest fajny bo długi i nie za szeroki, ale pojemny.
Z boxem jeżdzę razem z rodziną, więc wtedy jakoś zapędy sportowe mam mniejsze, a i ta piękniejsza połowa hamuje fantazje rajdowe ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc 160 jest nieosiąglane.
IMHO jeśli korzystasz okazjonalnie z takiego sprzętu, nie ma co się ładować w super szwajcarsko-niemiecko-szwedzo-... wynalazki.
Jedyne co kupiłem w miarę wypasione, to hak holowniczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak zarobię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to dokupię wypasiony (do max 2 tys PLN
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) bagażnik rowerowy na hak. Ale jeszcze nie znalazłem takiego który do smaxa pasuje, czyli odchyla się i umożliwia otwarcie klapy bagażnika, więc korzystam z pożyczanego również przechodnio w rodzinie.