View Single Post
Stary 07-01-2011, 19:31   #716
komik
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Kochani za 2 godziny wracam do Stockholmu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem wam wszystkim podziękowac za wspaniałe dwa spoty na GP strefy zachpom.
Marcin ciesze sie ze Cię poznałem jesteś takim samym wariatem jak My wszyscy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzesiek to samo co i Marcin tacy ludzie właśnie są nam potrzebni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Karol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tobie wielie dzieki ze moglismy sie spotkac i pogadac
Tomkowi i Wojtkowi dziekuje za całokształt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (chłopaki to dzięki wam ta strefa jest taka jaka jest i mysle ze bedzie coraz lepsza)
Rafał,Grazka,Sylwuś dla was moje ukłony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam ale wszyscy jesteście zajedwabiści Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DO ZOBACZENIA W KRYSPINOWIE KOCHANI

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 07-01-2011 o 20:21 Powód: Musiałem lekko skorygować
komik jest offline   Odpowiedź z Cytatem