Kochani za 2 godziny wracam do Stockholmu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałem wam wszystkim podziękowac za wspaniałe dwa spoty na GP strefy zachpom.
Marcin ciesze sie ze Cię poznałem jesteś takim samym wariatem jak My wszyscy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzesiek to samo co i Marcin tacy ludzie właśnie są nam potrzebni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Karol
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tobie wielie dzieki ze moglismy sie spotkac i pogadac
Tomkowi i Wojtkowi dziekuje za całokształt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (chłopaki to dzięki wam ta strefa jest taka jaka jest i mysle ze bedzie coraz lepsza)
Rafał,Grazka,Sylwuś dla was moje ukłony
Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam ale wszyscy jesteście zajedwabiści
DO ZOBACZENIA W KRYSPINOWIE KOCHANI