Cytat:
|
nic nie usuwajcie tylko kupcie plyn na allegro ( jakies koles sie oglaszal lub oglasza ze spuszcza z francuzów ten plyn - nie dpx tylko ten nowszy )
za 2 litry zaplacilem 200zl, do focusa mk2 1,6 tdci 109 koni wchodzi 1,8 litra i nie widac w tym zbiorniczku nic nawet jak sie zaswieci lampka, jak ktos cos widzial to albo jest slepy albo patrzył na cos innego. wpompowalem ten plyn elek. pompką od spryskiwaczy którą mialem pod reką. wlalem do samego pelna. po tym pojechalem do elektryka ktory za 50zl wyzeorwał mi stan dodatku do paliwa ( trza miec kompa z oryginalnym softem od forda ) calosc wyszla mnie 280zl bo 30zl stracilem na usuwanie bledu zeby dowiedziec sie czemu zaswiecila sie czerwona ktrolka ( zębaka z wykrzyknikiem )
pisze to zeby nikt z Was nie zdrzierał 1000 czy 1500zl w jakims tam warsztatach bo bardzo mnie denerwują te ich cenniki
jakieśpytania ? chetnie pomoge
|
...oj meniu...meniu...wyskoczyłeś jak filip z konopi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....myślisz że amerykę odkryłeś...że zalejesz płynem i dpf naprawiony...spoko...jeszcze się odezwie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.