Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Opowiem o swojej historii z moja turbinka,tez moc mi padla i jezdzilem po mechanikach ,podpinałem pod kompa wszyscy mowili ze turbina padla .kasowali mnie za diagnozy ,ojezdzilem sie i wytopiłem paliwo a wszystko sie okazalo co się stało gdy zmieniałem olej.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Patrze a na turbinie lezy kluczyk nasadowy 10 z przydłużka który wypadł mi i nieznalazlem go przy czyszczeniu egr .Zablokował sztangę prawdopodobnie .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Wszystko wróciło do normy auto odzyskało moc .Z mojej strony chciałbym was ostrzec przed naciaganiem w warsztatach.Gdy bym zostawił auto to skasowali by mnie za regeneracje a nic by nie zrobili .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdro