Cytat:
Ten temat już zeszłej zimy przerabiałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zrobiłem malutką dziurkę w korku paliwa i jest cyrkulacja także żadne podciśnienie się nie wytwarza, .
|
Dziurka w korku paliwa??? Ja zawsze tankuję do pełna i zawsze gdy osuszę bak i z nowu tankuję to podczas odkręcania czuję że korek jest lekko zassany. Na pewno każdy tak ma, z tym że nie wszyscy zwracają na to uwagę. Do dlatego, że korek szczelnie zamyka bak.
Możliwe, że do tej pory miałeś nieszczelność na starym filtrze paliwa, ale gdy wywierciłeś dziurkę w korku baku, to wytworzyła się swoista równowaga pomiedzy nieszczelnym filtrem, a nieszczelnym bakiem. Dlatego paliwko nie schodziło z węża lub robiło to wolno.
Spróbuj zatkać/zakleić tę niestandardową dziurkę (jakkolwiek to nie zabrzmi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiadomo o co chodzi). I sprawdź dzy coś się zmieni. Zawsze możesz z powrotem zatkać później tę dziurkę (i z nowu to samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co za dzień)