View Single Post
Stary 15-01-2011, 15:17   #10
tomiscorpio
Zablokowany

Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
Domyślnie Odp: Ile może kosztować polakierowanie klapki wlewu paliwa ?

3 letnie auto z przebiegiem 39 tys , niektorzi z forum sprzedaja 8 latka z przebiegiem 80 tys i nikt nic nie mowi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolpaki jak kolpaki na zime , jestem ciekaw kto z was sobie kupil kopaki za 300zl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na ulicach jezdzi pelno takich upiekszanych aut , najszczesciem im starszy gosc tym wlasnie wiecej takich roznych naklejek ma. Dadza mu na stacji czy cgdziekolwiek i ciach na auto.

Bez ogladania na zywo to tam .... nic nie mozna stwierdzic.

idzie zrobic zdjecia auta ktore jest koszmarne i wyglada dobrze , a ladnego auta tez mozna zrobic takie zdjecia ze wyglada jak 20 letni zajechany trup.

Pomalowanie klapki no tam cos trzeba liczyc bo nikomu sie nie bedzie chcialo za 20zl mieszac lakieru pryskac , potem czyscic pistolet itp itd.
To mnie wlasnie dziwi ze tego nie zrobiono jeszcze.

No i nie lubie takich tekstow ze cos jest za doplata. Albo sprzedaje z autem i cena jest wyzsza , albo niech wogole nie pisze ze ma. Bo ja takie cos odbiera mze nawet nowe lozyska z kol powyciaga i sprzeda za doplata....
tomiscorpio jest offline   Odpowiedź z Cytatem