View Single Post
Stary 15-01-2011, 22:45   #13
Skifek

Domyślnie Odp: Ile może kosztować polakierowanie klapki wlewu paliwa ?

Aha, zapomniałem o jeszcze jednym. Jak kupowałem te chromowane listwy i obramowanie szyb..nie moglem zostawić fabrycznego czarnego grilla i dokupiłem chromowane..zamiana to 5 minut...oryginalny mam na 'wsiowej' działce gdzie robione były zdjęcia tego 'wsiowego' focusa wsiowego lekarza jak tu postujecie....he he. Po prostu śmiać mi się chce. Jeden z kolegów widzę, że pisze tu rozsądnie. Wystarczy rozmowa i konkretne działania aby auto sobie sprawdzić ja....jestem spokojny bo wiem co sprzedaje mój brat. No i na koniec. Podobno mój brat jest wsiowym lekarzem jak tu jeden mily Pan postuje. Kolego z Ciechanowa..bez obawy. Ja jestem w takim razie wsiowym 'prawnikiem' z Lublina. Jak myślisz? tacy goście bawią się w kanalowe...demontaże podzespołów aby obuć nabywcę. He he..śmiać mi się chce okrutnie. A przeciez jest cywilizowane urządzenie nazywane telefonem a ja jestem zupełnie miłym człowiekiem. Sorry za te przydługie wywody ale..nerw mnie wziąl na tą polską naturę anonimowych blogerów.Pozdrawiam i zapewniam ...wiem, że nabywca będzie zadowolony.
  Odpowiedź z Cytatem