be_rcik,
ja na razie jeżdżę z dwoma dużymi rowerami (moim na ramie 21' i żonki), pierwszy rower jest zamontowany na pierwszym "polu" do zamontowania roweru, drugi tuż za nim... powiem Ci, że przy wysunięciu rowerów i otwarciu klapy bagażnika nie ma mowy o tym, aby kierownice w jaki kolwiek sposób utrudniły jej otwierania...jest zbyt duża odległość po odsunięciu bagażnika od samochodu...
...z początku sądziłem, że cała konstrukcja może nie wytrzymać wysunięcia, kiedy będą zamontowane 3 rowery, ale bagażnik jest stalowy, a tylko te zewnętrzne elementy są aluminiowe... poza tym, sama nazwa może mylić, bo Atera strada DL 3 jest bodaj że lżejsza niż Atera Strada Sport 3, a ma takie same możliwości załadunkowe (kg)...
...jeśli chodzi o zdjątka, to musiałbym specjalnie zakładać bagażnik i rowery, a teraz to sezon na wożenie boxa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))
...ale nie ma problemu, jak się zrobi cieplej, abym zrobił parę fotek i je umieścił na forum...
,,,moim zdaniem nie ma co się bać tego bagażnika, a teraz jak widziałem ceny to chyba jest taniej i to o jakieś 200 PLN, jedyny problem to brak haka, ale on się przyda także do przyczepy, poza tym to wygoda mieć rowery z tyłu i nie dźwigać ich na dach