Temat: [Focus 1998-2004] otwieranie okna pasażera
View Single Post
Stary 20-01-2011, 13:15   #5
thomas30
ford::amateur

Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
Smile Odp: otwieranie okna pasażera

Cytat:
Napisał konradwan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie nie działał przycisk opuszczania (ze strzałką w dół), więc poprzedni właściciel podobno tak zaprogramował, że teraz opuszcza się strzałką w górę, tylko, że podnieść się nie da... Myślisz, że to z zaprogramowaniem to bujda i że to wina przełącznika?
nie słyszałem o takim sposobie programowania aby był taki efekt. popatrz analogicznie do mojego przypadku. nie łączyło na jednym lucie w wyłączniku i też , czy dawałem w dół czy w górę to szybę mi podnosiło - przy drzwiach z tą szyba wyłącznik działał normalnie. skoro ty piszesz że inne właczniki działają podobnie więc musi być przerwany któryś przewód, który nie łączy analogicznie jak mi nie łaczyła przerwana ścieżka na płytce wyłącznika.ogranicz się do sprawdzenia przewodów tylko z tego przycisku.
ruszałeś tymi kablami podczas otwierania/zamykania jak miałeś rozebrany włącznik ? może coś na chwilę załapie to już będzie jakiś trop

sorki konradwan, mój tekst jest skierowany na odpowiedź do krempy, bo myślałem że to on dalej męczy temat

Ostatnio edytowane przez thomas30 ; 20-01-2011 o 13:18
thomas30 jest offline   Odpowiedź z Cytatem