A więc się stało, wybrałem DB service Bosch we Wrocławiu na Żmigrodzkiej 251
Drogo! Ale widziały gały co brały i na co się pisały. Ale do sedna, firma bardzo olewatorska, jak już mają Cię jako klienta to nieoficjalnie mają Cię głęboko w du.. sam widziałem na własne oczy jak specjalnie nie odbierali telefonu od klienta bo nie mieli zrobionej roboty którą mieli zrobić.
JA CZEKAŁEM NA SAMOCHÓD TYDZIEŃ (
DOSŁOWNIE TYDZIEŃ !!! jak już udało mi się dodzwonić to pisali mi jakąś bajeczkę a później gadali o du.. Maryny
Podejrzewam że na początku przeczyścili mi tylko wtryski myjką podciśnieniową i ultradźwiękami bo może szukali oszczędności, podobno mam wymienione wszystkie 4 wtryski (doszczętnie) tzn 4 zaworki i 4 końcówki.
Ogólnie jeżeli już wezmą się do roboty to robią to bardzo dobrze ja wczoraj jednak się zdenerwowałem i pojechałem do nich i postawiłem na swoim, czekałem 4 godziny i 30 minut na swój samochód, powiedziałem że to jest przesada i że ma być skończony. Ahaaa i nie wierzcie że oni do was oddzwonią z jakąś informacją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ja to słyszałem 5 razy nawet jak już okazałem zdenerwowanie to pan się zarzekał że za godzinę oddzwoni! i co ? i du.. heheh
Ogólnie!
Firma dobrze wykona swoje zlecenie, JEŻELI JUŻ JE WYKONA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jeszcze jak z gwarancjonowaniem jak oni do tematu podchodzą więc może się ktoś tu w końcu wypowie
A czy polecam?? hmm... wolałbym i tak DB service niż szopę bez sprzętu w Sobótce czy Mlecznej i jeszcze jedna miejscowość była ale nie pamiętam teraz gdzie ;d