View Single Post
Stary 20-01-2011, 19:44   #14
bambucza
ford::average

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Regeneracja wtryskiwaczy dolnośląskie

A więc się stało, wybrałem DB service Bosch we Wrocławiu na Żmigrodzkiej 251
Drogo! Ale widziały gały co brały i na co się pisały. Ale do sedna, firma bardzo olewatorska, jak już mają Cię jako klienta to nieoficjalnie mają Cię głęboko w du.. sam widziałem na własne oczy jak specjalnie nie odbierali telefonu od klienta bo nie mieli zrobionej roboty którą mieli zrobić.
JA CZEKAŁEM NA SAMOCHÓD TYDZIEŃ (DOSŁOWNIE TYDZIEŃ !!! jak już udało mi się dodzwonić to pisali mi jakąś bajeczkę a później gadali o du.. Maryny
Podejrzewam że na początku przeczyścili mi tylko wtryski myjką podciśnieniową i ultradźwiękami bo może szukali oszczędności, podobno mam wymienione wszystkie 4 wtryski (doszczętnie) tzn 4 zaworki i 4 końcówki.
Ogólnie jeżeli już wezmą się do roboty to robią to bardzo dobrze ja wczoraj jednak się zdenerwowałem i pojechałem do nich i postawiłem na swoim, czekałem 4 godziny i 30 minut na swój samochód, powiedziałem że to jest przesada i że ma być skończony. Ahaaa i nie wierzcie że oni do was oddzwonią z jakąś informacją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ja to słyszałem 5 razy nawet jak już okazałem zdenerwowanie to pan się zarzekał że za godzinę oddzwoni! i co ? i du.. heheh
Ogólnie!
Firma dobrze wykona swoje zlecenie, JEŻELI JUŻ JE WYKONAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jeszcze jak z gwarancjonowaniem jak oni do tematu podchodzą więc może się ktoś tu w końcu wypowie
A czy polecam?? hmm... wolałbym i tak DB service niż szopę bez sprzętu w Sobótce czy Mlecznej i jeszcze jedna miejscowość była ale nie pamiętam teraz gdzie ;d

Ostatnio edytowane przez bambucza ; 20-01-2011 o 19:51
bambucza jest offline   Odpowiedź z Cytatem