Cytat:
|
Tytuł jest przecież skrótem tego o czym piszemy w treści postu. Miałem pisać "Przypominacz o zapięciu pasów - czy można sprawdzić po numerze VIN czy mam go w swoim egzemplarzu". Z całym szacunkiem ale chyba nie masz racji. Jeśli nie pasuje Ci słowo "przypominacz" to owszem nie fortunnie go użyłem ale nie myślałem o zmianie bo chyba każdy wie o co chodzi. Proszę bardzo już zmieniony. Sądzę jednak, że nie o to Ci chodzi.
Raczej ta nasza dyskusja rozwadnia temat i spowoduje, że wątek zostanie uznany za niepotrzebny. Do momentu jak skomentowałeś, że niepotrzebnie go stworzyłem bo już taki jest to ten wątek był całkiem na temat. Nie jest to też miejsce na spory. Jak masz obiekcje co do merytoryki to zgłoś wątek do moderatora i niech rozstrzygnie czy go usunąć czy nie. Myślę, że w tym wypadku niepotrzebnie poruszyłeś ten temat.
|
Kolego to chcesz po. Numerze vin poznac wyposarzenie to jestes troszke na forum I powinienes wiedziec kto rozkodowuje vin I do kogo napisac zeby to zrobik a ukrywasz cos? Ja sprawdzony mam vin I nie ma. PRZYPOMINACZA PASOW: