View Single Post
Stary 22-01-2011, 22:50   #12
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: Pucha za cofanie liczników

Cytat:
Napisał Assan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to niech wpisują przebieg w dokumenty auta przy każdym przeglądzie (tak jak mi wpisują )
no wpisują ale można cofać licznik pomiędzy przeglądami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dość popularna praktyka. Robisz w ciągu roku 60 a na przeglądzie przybyło Ci 8. Ja kupiłem audi z walniętym licznikiem kilometrów. Nie zwróciłem uwagi bo i przebieg mnie nie interesował w aucie z 92... Na liczniku miał 191 ostatnio kiedyś zaskoczył i jest 192. Olej już dwa razy wymieniłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. skąd mam wiedzieć ile przejechałem??

a tak swoją drogą to po stanie silnika wnioskuję że ma już ze 350 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale szybciej się szyby skruszą niż silnik całkiem zdechnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem