23-01-2011, 12:38
|
|
|
ford::advanced
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
Odp: 1,8 TDCI +/- tylko dla użytkowników
Cytat:
witam.czytam i czytam a juz prawie jestem zdecydowany na ten wlasnie samochodzik.potwierdzilem dzisiaj zamowienie i w poniedzialek wplacam zaliczke za wersje titanium w kombi z kilkoma dodatkami m.in.pakiet x1 radio sony i chromowane relingi.jest to autko z przelomu 2010/2011.juz nie bede zadawal pytan dotyczacych tego co napisane,bo wylane jest wystarczajaco,ale nie podobaja mi sie standardowe felgi 16" ,bo mam wrazenie,ze za slabo wypelniaja wneki nadkoli i moge dostac w dobrej cenie 18" ,ale obawiam sie czy nie beda "za ciezkie" do tego autka i nie straci za bardzo na dynamice(nie wspominajac o zuzyciu paliwa).prosilbym o ewentualne porady-malo czasu mi zostalo na decyzje a na 18-calowych felgach autko wyglada imponujaco i w glowie balagan sie robi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.s.dotychczas uzytkuje mkIII 2,0 tddi(115) w kombi i nie narzekam na niezawodnosc.i jak by ktos byl zainteresowany to jest do sprzedania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.pozdrawiam
|
Kolego kupno nowego auta z takim silnikiem jest raczej juz niemozliwe. Silnik nie spełnia normy euro 5 i sprzedaż zakończyła się dokładnie na koniec roku 2010.
|
|
|