no mondeo to nie viper
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,a tak apropo TOMI to jezdziłem i duzo wiekszymi silnikami ale to inna bajka i az takich cudów od mundka wymagac niemoge,ale na wiosne nagram ten film założymy se temat i podyskutujemy bo tu szkoda temat zarzucac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,może jeszcze sprezyzuje to że idzie "równo"-obroty wiadomo,ale obserwujac predkosciomierz do 200 niema bujania jakiegos duszenia,poprostu od 120 do 200 ciagnie rowno i miarowo - bez bujania,a czy 80 -140 bedzie szybciej niz 180-200 - w moim przypadku wątpie,na IV biegu 200 łapie i dopiero piateczke sie zarzuca a od 180 do 200 na IV biegu idzie na naj obrotach i długo to nietrwa ale wiadomo że niejest to jak w BMV z3 z dużym motorem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.pozdro
Ps.jeżeli te silniczki 1,o to aluzja do mnie - to informuję iż 1.8 to najmniejszy silnik jaki miałem i mam w swoich autach,ale jestem jego pracą mile zaskoczony no i trzymam mundka bo mam sentyment przeogromny do Forda