Cytat:
...zacznę od tyłu...RedBox w Fordach nie daje tak dużych przyrostów...max to + 15KM 40Nm...a w serii Twój będzie miał ok. 115..120KM i 300Nm..
...automaty można mierzyc w miare dokładnie (jak się potrafi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
...co do wytrzymałości, zadbany, serwisowany jest bardzo wytrzymały i daję radę ze znacznie większymi przyrostami
|
Heko bardzo dziękuję za informację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. +15 źrebaków to dla mnie trochę za mało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także widzę, że zostaje tylko podmiana softu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto oczywiście zadbane, zanim podjadę na tunning robię przegląd rozszerzony, wymienię olej, płyny, filtry, olej w skrzyni i wykonam diagnostykę układu wtryskowego oraz turbo.
Heko, czy poziom 145-150 hp jest w tym silniku do osiągnięcia bez większego uszczerbku na trwałosci? Auto po lifcie z 08/2003 w tej chwili już prawie 180 tys. przebiegu?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przebieg na 99,9% oryginalny, jeszcze nawet oryginalne wtryski, pompa i turbo - wiem, bo znałem pierwszego właściciela.