View Single Post
Stary 24-01-2011, 20:40   #23
Witek_1958
ford::advanced

Imię: Witek
Model: Fordy: Galaxy / Grand C-Max
Silnik: 2.0i DOHC / 1.6 EcoBoost
Rocznik: 02'1996 / 05'2011
Domyślnie Odp: Dołożenie sterowania radiem przy kierownicy GALAXY MK1

Cytat:
Napisał Rafał A.(antek) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na twoim zdjeciu masz wtyczki ISO, nie stosowane w radiach FORD, zwykle w modelach europejskich. Spojz czy twoja instalacja nie ma sladow przerobek wtyczek, z standardu FORD na ISO. Twoje radio kojazy mi sie bardziej z radiem z Windstara, ale moge sie mylić.
Radio 2007 wystepowalo w wersi normalnej, jak i z zewnetrznym wzmacniaczem, wiec musisz uważac co kupujesz ew, lub rozbudowac zestaw audio o wzmacniacz fabryczny. Jestem w stanie nieco ci pomoc jak bedziesz zainteresowany, niemniej np nie mam fabrycznych schamatow podłaczenia twojego radia w aucie ( tak jak by nie występowalo w galaxy radio bez wzmacniacza)
Spojz za radio czy nie masz jakis dziwnych wolnych wtyczek, moze ktos przerobil fabryczna instalacja pod jakies zwykle radio kiedys wcześniej.
Rafal A.(antek) napisał, że 2007 są w wersji z wzmacniaczem i bez - nie wiem jakie masz radio - być może masz 2007 ze wzmacniaczem - jeżeli tak to nie potrzebujesz wzmacniacza - jeżeli nie to musisz dodać wzmacniacz ....

Cytat:
Napisał grzegorz79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja znalazłem coś takiego-
http://elektron.pol.lublin.pl/users/...le/oemford.htm
Najwazniejsze czy radio 2007 zadziała bez wzmacniacza?
...a co do manetki przy kierownicy .... 2007 mialy te opcję w obydwu przypadkach ... tak doczytałem w inecie......