View Single Post
Stary 25-01-2011, 19:30   #8
rotor
ford::average

Imię: Krzysiek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 TDCI

Fajny egzemplarz, ALE...
- BRAK podgrzewania foteli (chyba, że tylko brak włączników podgrzewania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
- tapicerka raczej nie jest welurowa (znajomy ma taki sam wzór/kolorystykę, ale to nie welur - chyba, że ten sam wzór/kolor można było zamówić w różnych obiciach - tu pewności nie mam)
- poduszki (ale to koledzy wspominali - 6, a nie 8 )
- BRAK tempomatu (chyba, że tempomat jest, a zamontowano kierownicę bez przycisków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
- ale ksenony to tu już są prawdziwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sam nie wiem jak traktować takie ogłoszenia, gdzie wystawiający mija się z prawdą (kłamie świadomie, czy może to kwestia niewiedzy - nie wiem co gorsze). Czy to już może stanowić braku zaufania czy dyskwalifikacji ogłoszenia.
Może warto się przejechać tam, jeżeli nie masz daleko i obejrzeć na miejscu, pogadać osobiście z wystawiającym. Wizyta w ASO lub innym warsztacie by sprawdzić stan. Ewentualnie targuj się na miejscu wyliczając różnice w wyposażeniu z ogłoszenia a stanem faktycznym.
Generalnie warte zainteresowania na podstawie samego ogłoszenia.
Poproś o VIN i sam sprawdź na etisie lub poproś w 'ogólnym' kolegów z microcatem.
rotor jest offline   Odpowiedź z Cytatem