Witam.
Od miesiąca posiadam Forda Galaxy MK1 1.9 TDI 110KM 99r. Chciałbym je prześwietlić. Szukam kogoś naprawdę dobrego kto mógłby go sprawdzić i powiedzieć co w nim siedzi a jednocześnie nie stracić fortuny. Nie działa mi dogrzewacz - zastanawiam się czy to tylko świeca czy coś więcej; ostatnio po wyprzedzeniu straciłem całkowicie moc, zaczęły migać świece żarowe i gong
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zgasiłem zapaliłem i pojechałem dalej jakby nic się nie działo... Zastanawiam się czy przypadkiem turbina się nie sypie. Czy możecie polecić kogoś kto może to naprawdę dobrze zdiagnozować i ewentualnie potem naprawić? Szukam kogoś pewnego, kto będzie potrafił zaopiekować się moją Galaktyką - nie chcę za każdym razem jeździć do kogoś innego i testować. Zastanawiam się nad Szczotkarską. Czy posiadają tam komputer i powiedzą mi co i jak? A może ktoś z Was mógłby pomóc? Na ogólnym forum kilka osób polecało jakiś warsztat pod W-wą od strony południowej - okolice Piaseczna. Ja mieszkam na Ochocie więc trochę daleko więc może doradzicie coś bliżej. Czy znacie kogoś w W-wie kto zna się na dogrzewaczach? Znalazłem kogoś w Mińsku Mazowieckim ale też daleko. Za wszelkie odpowiedzi z góry wieeelkie dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.