Odp: Kontrolka i sygnał zapięcia pasów
Wystarczyło poszukać na forum a nie robić wywód na 5 stron... ale już odpowiadam na wasze wątpliwości. Kontrolka pasów występuje przed liftem bardzo rzadko ale jest czasami. Wersją to nie idzie. Sam mam ghie w full opcji, skóra itd a kontrolki nie mam. Zależy to od wersji licznika i jego trzeba wymienić, żeby to mieć. W microcacie jest klika wersji licznika opisane. Są takie bez komputera pokładowego, z komputerem pokładowym, z komputerem pokładowym i sygnalizacja niezapiętych pasów. Z tego co wiem, nie da się jej włączyć komputerem. Tak samo jak np chwilowego spalania przed liftem (jedynie wymiana licznika)-zainteresowani wiedzą o co chodzi. Też chciałem te kontrolke jak kupiłem swojego bo uważałem, że być powinna ale jak mam kombinować z wymianami licznika to dziękuje... wytrzymam bez. Poczytać możecie o kontrolce tej też w temacie " komputer pokładowy, dodanie opcji w dieslu i benzynie" tak na około 20 stron od końca. Tam nawet jeden kolega po vinie sprawdzał w mikrokacie kto ma a kto nie... To tyle z mojej strony
Ostatnio edytowane przez matrog19 ; 26-01-2011 o 23:28
|