27-01-2011, 11:04
|
|
FCP member
Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Odp: ESP jest czy nie?
Cytat:
taka mała dygresja... Przyznam że mnie zatkało po zakupie mojej Foki (GHIA), gdy stwierdziłem że nie ma na pokładzie ESP. Czujnik zmierzchu, deszczu, elektryczne szyby, elektryczne składanie lusterek, szyberdach, podgrzewana przednia szyba, system SONY, fotochromatyczne lusterko wsteczne, klimatronik.... kuźwa wszystko, wszystko....nawet srebrne listwy na dachu - a ESP nie ma.... ktoś kto konfigurował mój egzemplarz musiał to robić po wizycie w "kofiszopie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chętnie oddam szyber, lusterka, czujnik świateł, nawet zajefajne audio sony za ESP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
|
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=116884 - nie oddawaj tylko ... do roboty! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a potem do kofiszopu jesli lubisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
|
|
|