Cytat:
...heh..kąty są zmienione...a ciśnienie było nawet 1850 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mowisz o aucie wilhelma ??? No to paliwa jest dosc hihi, no to czemu niema mocy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wczesniej mowiles ze mozna nim stawiac zaslone dymna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak turbina niedmucha to nic dziwnego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wiem bo wy sie boicie dotykac turbosprzarke hihi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skoro V-tec twierdzi ze ustawili ci 1.5bara to gdzie jest to cisnienie ??? Albo go niema w programie albo soft chce ale turbina nie daje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To podciagnik cisnienie mechanicznie skracajac ramie( dlugosc sztangi) tak zeby cisnienie nie spadalo ponizej 1.5bara az do 4000-4500obr , tak tez mozna !!!
V-tec odpowiada za soft , i wcale sie im nie dziwie ze nie pchali paluchow w turbosprezarke bo to nie ich brocha i odpowiedzialnosc, a potem jak sie turbo wysra to kto bedzie winny...... V-tec ???
Nawed orginalne turbo trzyma 1.45 bar do 4000obr, pod warunkiem ze silnik sie nie przegrzewa , jak sie grzeje 110*C i wiecej to moc jest ograniczana i cisnienie doladowania spada nawet do 1.0 bar !!! Js mam wiekszom chlodnice i termostat 82*C zamiast orginalu bo mialem wlasnie problem z przegrzewaniem silnika !!!