Panowie chyba po raz wtóry dałem ciała z tą dokładką.
Jak pisałem wcześniej kupiłem tę białą opisaną w wątku, czyli z wycięciami na 2 kominy. Mam 2,0 TDCI z jedną rurą skierowaną w dół. Dowiedziałem się w FP, że wymiana wydechów na podwójne nie jest możliwe ze względu na gwarancję. Więc lipa.
Ale od czego jest forum ?
Cytat:
|
Trzeba było skołować zderzak od pakietu przeznaczonego do wersji słabszych tj.jednokranowych wtedy rurka jest schowana pod dyfuzorem a nie patrząca na wprost
|
Alecki dał nawet zdjęcie jak to będzie wyglądało:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Idąc za słuszną radą zacząłem szukać dyfuzora bez wycięć. Znalazłem zamówiłem i przyszło:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tu zonk. Pierdoła nie zauważyłem wcześniej, że ten z kolei ma 5 "garbów" a nie 2 jak u
Aleckiego. Ponadto dokładka ogranicza się tylko do dyfuzora. Dokładka nie obejmuje boków zderzaka. Przez co zderzak nie jest tak fajnie "napompowany" i dolna krawędź zderzaka wisi wyżej (na takiej wysokości jak typowy bez dokładek)
I znów nie wiem czy to oryginał czy druciarstwo. Ale to jest tak jak się najpierw kupuje a potem myśli.
Radźcie czy szukać kolejnego. Chciałbym dokładkę ori.