Temat: [Ka 1996-2008] Kody błędów
View Single Post
Stary 27-01-2011, 17:48   #20
Poochini
ford::average

Model: KA
Silnik: 1.3 + LPG
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Kody błędów

Cytat:
Napisał vic86 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lol. No można się dogadać. Chociaż nie wiem czy ta się to ruszyć. Ostatnio chciałem rozkręcić cały ten badziew by wyczyścić i to jest nieźle zapieczone. Nie chciałem czegoś uszkodzić bo sonda jest delikatna więc spasowałem.
Żadnych uszkodzeń po drodze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał vic86 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Testowałeś na samym paliwku to podłączać??
Oczywiście na samym PB

Cytat:
Tak BTW zastanawiam się czy coś z Twoim autem nie tak?? Czy masz jakieś objawy w czasie jazdy czy tylko tak dla spokoju chcesz wszystko wydłubać
Poza błędem, który pojawiając się gra mi na nerwach oraz zwiększonym spalaniem, jest wszystko OK. Spalanie jest w granicach 9l LPG.
Poochini jest offline   Odpowiedź z Cytatem