Temat: [Mondeo 2007-2014] po lifcie-brać ksenony?
View Single Post
Stary 28-01-2011, 22:48   #8
Toper
ford::beginner

Model: Lancia Lybra
Silnik: 2.4 JTD
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: MK4 po lifcie-brać ksenony?

Cytat:
Napisał Pastoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja bym brał ksenony, razem z nimi będziesz miał LEDy przy okazji. W Goldzie bez nich zostaną brzydkie, duże zaślepki. Jeśli zależy Ci na tempomacie, to zamów go osobno. Od kiedy w Trendzie dopłaca się za halogeny? W Ambiente ok, ale w Trendzie? A czujniki parkowania to fajna rzecz, ale idzie się bez nich obejść.
jagrall - wypada, nie wypada, za ksenony dopłaca się ponad 4 kpln, więc nie każdy musi to mieć, tym bardziej nie mając zamiaru podróżować dużo w nocy :] co nie zmienia faktu, że nie miałbym nic przeciwko temu, aby je mieć
ogólnie sporo jeżdżę samochodem, w nocy w zasadzie codziennie o tej porze roku jaka jest teraz. No i właśnie mnie wkurza, że jak mijam się z kimś to nic nie widzę. Zastanawiam się czy jest duża różnica pomiędzy zwykłymi światłami w Mondeo a ksenonami. Bo jeśli mi ktoś napisze, że niewielka, to nie biorę, jeśli jest duża to zdecydowanie dla własnego bezpieczeństwa biorę ksenony.

Rozumiem, że tempomat będzie można łatwo dołożyć?

Pozdrawiam
Toper jest offline   Odpowiedź z Cytatem